Hotel VLTAVA

Strážné v Krkonoších, tel./fax: +420 281 913 015, e-mail: hvltava@hotel-cz.com


pajula@volny.cz       

Pořádáme školy v přírodě, ozdravné pobyty pro mateřské školy, letní tábory, soustředění sportovních oddílů, uměleckých souborů a lyžařských výcvikových kurzů.

Areál horského hotelu Vltava se nachází v obci Strážné, uprostřed horského masivu Krkonoš a je považován za jednu z jeho vstupních bran do Krkonošského národního parku. Výhodná poloha v nadmořské výšce 800 m přímo vybízí k vycházkám okolní přírodou bez nutnosti překonávat výškové rozdíly a možnost na všechny světové strany se pohybovat po vrstevnici a přitom si plně vychutnávat panorama okolních hor.

Po zkušenostech z minulých let a při využití místních odborníků, můžeme nabídnout kvalitní přednášku zástupce Krnapu s projekcí, dále besedu se zástupcem Horské služby nebo navštívit nedalekou chovnou stanici koní s jízdárnou, s možností krátké projížďky za účasti odborného instruktora.

Skupina má možnost využívat travnaté volejbalové hřiště, dětské hřiště, rozlehlé terasy, ohniště se sezením, finskou saunu s parní lázní a vířivou vanu. Nedaleko areálu je k dispozici házenkářské hřiště a 2 tenisové kurty s umělým povrchem.

S okolních výletů doporučujeme navštívit Krkonošské muzeum ve Vrchlabí /4 km/ se stálou výstavou umění a řemesel umístněnou ve třech překrásných historických domech a výstavu Expozice na téma Kámen a život, Člověk a hory v Augustiniánském klášteře vzdáleném jen pár metrů. Velmi zajímavý je i výšlap na Žalý /6 km/, kde je na vrcholu z 18 m vysoké kamenné rozhledny za jasného počasí jeden z nejlepších výhledů v Čechách.

Mimořádná nabídka pro školy v přírodě 2 hodiny wellness se slevou 50% pro celou skupinu a  plus 2 hodiny pro členy učitelského sboru a doprovodu zdarma.

 

Ceník ubytování škol v přírodě a letních ozdravných pobytů dětí.

 

Dítě do  10 let Plná penze + svačina 600.- Kč/den
Dítě do 15 let Plná penze + svačina 650.- Kč/den
Studenti do 18 let Plná penze + svačina 800,- Kč/den
Doprovod žáků Plná penze + svačina      0.- Kč/den

 Příplatek za krátkodobý pobyt méně než 5 dní je 100,-Kč/os./pobyt.


CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies